Soittamalla oppii

Sara Suvela on koulutukseltaan musiikin maisteri. Hän on musiikkiyhtiö Popmode Oy:n toimitusjohtaja, Roihupellon Bändikoulun johtaja ja toimii lisäksi Leppävaaran lukiossa päätoimisena musiikinopettajana. Sara opettaa pianoa, laulua, kitaraa ja ohjaa bändejä sekä muskareita. Sara toimii myös pop-sävellysopettajana Biisiverstas-lauluntekijäkoulutuksessa sekä on freelancer-biisintekijä. Saran biisejä ovat levyttäneet lukuisat Idols-, Putous- ja iskelmäartistit.

Jukka Lemmetty on kuvittanut lukuisia lasten- ja nuortenkirjoja, oppikirjoja ja tietokirjoja. Oppikirjoista Iloinen aapinen ja lastenkirjoista Hannele Huovin Urpo ja Turpo -sarja, Leena Laulajaisen Loikkeliini-kirjat, Tuula Korolaisen Aapo-sarja, Raili Mikkasen Histamiinit ja Jyrki Kiiskisen Jänis ja Vanki ovat tunnetuimpia. Vuonna 2010 ilmestyi myös kuvakirja Isän poika, joka perustuu Leevi Lemmetyn animaatielokuvaan ja joka syntyi Jukan ja Leevin yhteistyönä. Kirjasta on ilmestynyt myös sähkökirja sekä suomen- että englanninkielisenä.

Matti Suvela on musiikkiteknologi ja muusikko. Hän on Popmode Oy:n tekninen vastaava (kuvankäsittely, taitto, ohjelmointi) ja studiomestari (äänitys, miksaus, masterointi). Hän tomii myös verkko-opetuksen koulutussuunnittelijana ja musiikkiteknologian opettajana Pop & Jazz Konservatoriossa. Lisäksi hän toimii Roihupellon Bändikoulussa operatiivisena johtajana sekä opettajana.

Soitto-oppaiden julkaisija on musiikkiyhtiö Popmode Oy.